Eurovision 2019: Θα κάνει την έκπληξη έντεκα χρόνια μετά; Της έγινε πρόταση, περιμένουν το «ναι»

eurovision-

Ήθελε δεν ήθελε έπειτα και από τις τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις που είχε η χώρα μας στη Eurovision με σαφώς δικές της λάθος επιλογές, η ΕΡΤ«έριξε νερό στο κρασί της» και έγινε ποπ! 

‘Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα, OGAE Greece, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ είχαν συνάντηση με την Καλομοίρα Σαράντη, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Να θυμίσουμε ότι η ποπ τραγουδίστρια, είχε συμμετάσχει στη Eurovision του 2008 στο Βελιγράδι και κατέκτησε την 3η θέση έτσι η αρένα του Τελ Αβίβ δεν θα της είναι άγνωστο περιβάλλον.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα OGAE Greece, η επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αλλά το κλίμα είναι εξαιρετικά θετικό. Να πούμε εδώ ότ το όνομα της Καλομοίρας είχε πέσει και πέρσι στο τραπέζι των ιθυνόντων της ΕΡΤ, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από την πρώτη της συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Η ίδια τότε είχε δηλώσει στο περιοδικό «People»: «Κάποτε έλεγα πως ίσως και να το έκανα, αλλά αφού δεν πήγα φέτος, δεν νομίζω. Φέτος ήταν η επέτειος των δέκα χρόνων από τη συμμετοχή μου στη Eurovision και ήμασταν σε κάποιες αρχικές συζητήσεις για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, αλλά δεν προχώρησε».

Pronews

Σχετικά